Bosch MFQ4980B håndmixer, 850 W, sort

En håndmixer er et redskab, der hører til i ethvert køkken. Her får du en kraftig håndmixer fra Bosch udstyret med 2 piskeris, 2 dejkroge, en stavblender, en minihakker og et mixebæger. Selve håndmixeren har farverne sort og sølv og har en kraftig motor på 850 watt.
FineCreamer piskerisene vil hurtigt tilføje mere volumen til dine kulinariske kreationer, så du kan lave lækre luftige marengs og cremede desserter. Den innovative teknologi har små kugler på piskerisene, der skaber mere luft under selve piskeprocessen, hvilket giver en mere luftig kagedej, højere piskede æggehvider og færdigpisket flødeskum med det vons. Du får også to solide dejkroge i rustfrit stål af høj kvalitet, der kan håndtere tungere deje.
Når der piskes ved høj hastighed, vil håndmixerens gummierede håndtag sikre et behageligt og sikkert greb. Derudover vil mixerens lave vægt på 1,8 kilo gøre piskningen mindre trættende. Du kan vælge mellem 5 forskellige hastighedsmuligheder – fra langsom blanding af ingredienser til hurtig piskning af flødeskum med turbofunktionen.
Håndmixeren kommer også med praktisk tilbehør, en stavblender og en minihakker. Med minihakkeren kan du hakke nødder, friske krydderurter og chokolade hurtigt og nemt. Stavblenderen er fantastisk at bruge, når du laver en milkshake eller en god suppe. Alt værktøj udskiftes nemt med et tryk på en knap og tåler opvaskemaskine.

På lager

850 kr.

Varenummer (SKU): 8798601463111232 Kategori:

davio

Davio.dk er en online elektronikforhandler, hvor du kan finde elektronik produkter fra alle de største brands.