Cuisinart Drip Filter Coffee Maker kaffemaskine, 1,8 liter, hvid

Den programmerbare kaffemaskine fra Cuisinart er en del af deres Everyday Collection. Med sin matte finish i skifergrå eller varm hvid og højpolerede detaljer er den både en praktisk hjælper i hverdagen og en elegant detalje i køkkenet. Kaffemaskinen er kompakt og passer nemt i de fleste køkkener, men har stadig en ret stor glaskande, der rummer 1,8 liter kaffe; svarende til 12-18 kopper. Den har et digitalt display med 24-timers ur og bipper, når kaffen er klar.
Drip Filter Coffee Maker brygger kaffen ved den ideelle temperatur på 85˚C. Du indstiller også nemt den programmerbare timer, praktisk uanset om du vil vågne op til friskbrygget kaffe om morgenen eller have kaffen klar umiddelbart efter middagsselskabet. Derudover har den en “hold varm” funktion, der nemt indstilles på displayet. Kaffen holdes varm i op til 40 minutter efter brygning ved den ideelle temperatur på 78˚C, hvilket betyder, at den ikke bliver kedelig. For din sikkerhed slukker maskinen automatisk efter 40 minutter.
Vandbeholderen rummer 2 liter og har et “vindue”, der viser vandstanden, så du kan se, hvornår det er tid til at fylde på. Kaffemaskinens hus er lavet af højkvalitets plast, der er let at tørre af med en klud, mens glaskanden er nem at vaske i opvaskemaskinen, så den altid er ren og skinnende. Drip Filter Coffee Maker kan suppleres med en matchende elkedel samt en brødrister med to rum – begge i samme farvemuligheder og matte finish. Du har tre års garanti på kaffemaskinen. For dem der elsker filterkaffe, er dette en nøje gennemtænkt, smart maskine, der sørger for, at din kaffe er klar præcis, når du vil have den og sørger for, at den smager perfekt i næsten yderligere en time.

På lager

700 kr.

Varenummer (SKU): 8798601463116640 Kategori:

davio

Davio.dk er en online elektronikforhandler, hvor du kan finde elektronik produkter fra alle de største brands.