Eva Solo HeatUp Terrassevarmer

Eva Solo har udviklet en smuk terrassevarmer i et eksklusivt design. Forlæng de kølige sommeraftener med den unikke terressevarmer. HeatUp terressevarmen ligner ikke noget andet på markedet, den er diskret og kommer i flot nordisk design, som med garanti vil pynte på terrassen. Den er udstyret med tre solide ben, hvilket gør at den står meget stabilt, derfor kan du nemt og sikkert flytte rundt med terressevarmen når den er afkølet. Det aflange varmerør gør at den både varmer over og under bordet, du skal blot placere den hvor du ønsker. Den er utrolig praktisk og sørger for en god målrettet varme.
Allerede på imponerende 5 sek. er varmelegemerne kommet op på fuld effekt. Dertil har den 3 varmeindstillinger, så du selv kan vælge den ønskede temperatur. Det er en meget energieffektiv terrassevarmer til sammenligning med de klassiske gasvarmere, det gør HeatUp modellen til et bæredygtigt valg. Det vil sige at CO2 forbruget er reduceret væsentligt eftersom terrassevarmeren er elektrisk og aldrig vil løbe tør for strøm når den er koblet til stikkontakten. Den er udviklet med en væltesikring, som gør at den automatisk vil frakoble hvis den mod forventning skulle vælte.
I forhold til rengøringsdelen anbefaler vi, at du tager den ud af stikkontakten og lader varmelegemerne afkøle helt inden rengøringen påbegyndes. Den er dejlig simpel at rengøre, du skal blot benytte en opvredet klud uden nogen former for rengøringsmidler. Dertil er det vigtigt, at der ikke sprøjtes med vand direkte på varmelegemerne. Efter rengøringen tørres den af med en tør klud. Hvis terrassevarmeren ikke bliver brugt i længere perioder bør den opbevares et tørt sted.

På lager

3.444 kr.

Varenummer (SKU): 8798601460741466 Kategori:

davio

Davio.dk er en online elektronikforhandler, hvor du kan finde elektronik produkter fra alle de største brands.