Global Knivsæt med 5 knive

Dette knivsæt fra Global er et musthave for dig, der sætter pris på kvalitet. Global er elsket blandt professionelle såvel som private, og dette sæt er ingen undtagelse. Det enkle design er fremstillet uden samlinger, hvilket giver det en professionel standard. Når der ingen samlinger er, er der ingen bakterier, der kan sidde og gemme sig nogle steder. Oveni dette er designet på knivene selvfølgelig også ergonomisk, så du ikke bliver træt eller får ødelagt dine håndled ved at bruge knivene. Alle fem knive er udført i Cromova 18-stål, der er et enormt slidstærk materiale, som samtidig også hjælper til at holde knivene skarpe. Ikke nok med at Globals anerkendte og enkle design er flot, så er brugervenligheden også helt i top.
Sættet består af følgende Global knive:
G-9 brødkniv, som tillader dig at skære fine skiver af selv helt nybagt brød. Selvfølgelig med en enkelt glidende bevægelse. Samtidig er kniven også velegnet til store grøntsager som kål eller grøntsagsknolde.
G-2 kokkekniv, der er udstyret med et højt blad. Det gør, at du har god plads til at støtte med knoerne, som giver en god kontrol over kniven. Den knivskarpe hæl, kan uden problemer laver hul i f.eks. tomater uden at mase dem.
GS-5 grøntsagskniv, der er perfekt til grøntsager, takket være rundingen på kniven. Den giver dig lov til at føre kniven i en vuggende og kontrolleret bevægelse.
GS-11 universalkniv er en kniv med både smidighed og kontrol. Den er perfekt til hvis du f.eks. skal fjerne skind fra fisken eller andre mere krævende opgaver, der kræver finesse.
GS-38 skrællekniv er uundværlig, hvis du elsker at bruge tid i køkkenet. Den lader dig nemt og enkelt både skrælle rodfrugter og snitte urter til perfektion.

På lager

2.952 kr.

Varenummer (SKU): 8798601459519578 Kategori:

davio

Davio.dk er en online elektronikforhandler, hvor du kan finde elektronik produkter fra alle de største brands.