Nespresso Essenza Mini kaffemaskine, 0,6 liter, grå

Med fokuseret kaffeekspertise og et rent, kompakt design har Nespresso leveret sin hidtil mest elegante kaffemaskine – uden at gå på kompromis med smagen. Nespresso Essenza Mini kombinerer nemlig en gnidningsfri brugeroplevelse med et minimalistisk udseende og uovertruffen kvalitet, så du får den perfekte kop kaffe hver gang.
Nespresso Essenza Mini har et elegant design, som takket være højtrykspumpen på 19 bar og det hurtige opvarmningssystem giver dig en fantastisk lækker kop kaffe på få minutter. Den har to programmerbare kopstørrelser, til espresso og lungo. Kaffemaskinen har desuden en eko-tilstand for lavt energiforbrug efter tre minutter, og den slukker automatisk efter ni minutters inaktivitet for at spare energi.
Maskinen har et ultralet og kompakt design: den er kun 8,5 centimeter bred, 20,5 centimeter høj og 33 centimeter lang. Den fås i en række forskellige farver, så du kan vælge den udgave, der passer bedst til dit køkken. Der medfølger et velkomstsæt med et udvalg af Nespresso-kaffekapsler, så du kan smage dig igennem flere unikke smagsprofiler og finde dine favoritter.

På lager

653 kr.

Varenummer (SKU): 8798601463148129 Kategori:

davio

Davio.dk er en online elektronikforhandler, hvor du kan finde elektronik produkter fra alle de største brands.