Nespresso Vertuo POP kaffemaskine 0,6 liter, spicy red

Sæt farve på tilværelsen, og nyd utrolige smagsoplevelser med Nespresso Vertuo POP kaffemaskinen. Maskinen har et frisk og levende design, der pifter ethvert køkken op. Den fås desuden i en række forskellige farver, så du kan vælge den helt rigtige farve til lige præcis dig. I Nespresso Vertuo-sortimentet finder du et bredt udvalg af kaffekapsler med alt fra mild og frugtig espresso til en lækker stor kop kaffe. Du kan således finde dine favoritter og vælge præcis det, du er i humør til.
Takket være den patenterede centrifugalteknologi i Vertuo POP får du et utroligt resultat hver gang – friskbrygget, fyldig kaffe med en dejlig naturlig crema. Maskinen læser automatisk stregkoden på hver enkelt Vertuo-kaffekapsel og finjusterer indstillingerne for at fremhæve smagen i din kaffe bedst muligt. Du kan vælge mellem fire forskellige kopstørrelser: espresso, gran lungo, dobbelt espresso og krus.
Grundet de topmoderne tilslutningsmuligheder er det nemt at holde din Vertuo POP i topform. Når maskinen er tilsluttet, opdateres den automatisk, hvilket sikrer en jævn og ensartet kaffeoplevelse. Og som prikken over i’et kan du også nemt vedligeholde din kaffemaskine via din smartphone. Maskinen er fremstillet af 35% genanvendt plastik.

På lager

549 kr.

Varenummer (SKU): 8798601463148158 Kategori:

davio

Davio.dk er en online elektronikforhandler, hvor du kan finde elektronik produkter fra alle de største brands.