Sage BCI600 The Smart Scoop ismaskine

Denne ismaskine fra Sage giver dig mulighed at servere smagfuldt og lækkert is. Den er udstyret med hele 12 forskellige indstillinger og du kan på den måde lave en perfekt frozen yoghurt, sorbet, gelato eller almindelig is på en time. Hvis du hellere vil styre processen helt, er det også muligt.
Når ismaskinen skal indstilles, sker det på den smarte LCD skærm. Her er det muligt at vælge program, indstille temperatur og tid og samtidig følge med i hvor længe isen har stået, efter den er færdig. Som noget helt specielt fornemmer ismaskinen hvilken konsistens isen har, for på den måde at kunne give dig en perfekt sorbet den ene dag og en lækker flødeis den næste, uden at kvaliteten på de forskellige slags is falder.
Ismaskinen er udstyret med en smart pre-cool funktion. Det betyder at den er nedkølet til -30°C, før du begynder at tilberede din is og du på den måde opnår et mere ensartet resultat. Efter at isen er færdig, kan du med denne ismaskine holde den afkølet i op til 3 timer uden at konsistensen forringes. På den måde kan du sagtens være til stede ved dine gæster, uden at desserten spoleres og den kan serveres lige når det passer jer.

På lager

2.599 kr.

Varenummer (SKU): 8798600695089357 Kategori:

davio

Davio.dk er en online elektronikforhandler, hvor du kan finde elektronik produkter fra alle de største brands.