Sage SDC 450 UK Kaffemaskine

Til dig, der elsker en godt brygget filterkaffe præsenterer vi denne ”Precision Brewer” fra Sage. Lige meget, om du er til hurtig eller koldbrygget kaffe, kaffe af ”Gold Cup”-kvalitet, langsom, stærk, iskold eller din helt egen kaffe, så er denne kaffemaskine med garanti noget for dig. Sage’s nye kaffebrygger ”The Precision Brewer” har med en kapacitet på 1,8 liter og utrolig præcision har udmærket sig som SCA-kaffemaskine som en af de første i verden. SCA-kaffe er kaffe efter helt særlige standarder, som kun meget få kaffemaskiner på markedet kan tilbyde.
Én af egenskaberne, i virkeligheden den væsentligste, til at SDC 450 udmærker sig til denne fine titel, er den præcise temperaturregulering. Du vælger temperaturen på mellem 91 og 96°C, og med sit innovative design holder kaffemaskinen konstant og præcist temperaturen. Til dig, der elsker slow coffee, passer kaffemaskinen til de fleste filtertragte, for eksempel Hario V6, Chemex og Kalita Wave. Til ”Presision Brewer”s mange andre funktioner medfølger to filterkurve – et såkaldt cone filter og et flat bottom filter.
Sage’s Small Cup™ Detection styrer vand- og kaffekontakttiden, når der brygges enkelte serveringer op til 590ml, eller når du bruger cold brew-funktionen. Denne innovative indstilling sørger for en perfekt kontrol over kaffens styrke, så du får en sublim kaffeoplevelser hver gang. SDC 450 er designet med en praktisk termokande, der holder din kaffe varm.

På lager

2.695 kr.

Varenummer (SKU): 8798601459379068 Kategori:

davio

Davio.dk er en online elektronikforhandler, hvor du kan finde elektronik produkter fra alle de største brands.