Tilbud

Tissot Lovely Square Festive Kit T0581091703602 – Dame – 20 mm – Analog – Kvarts – Safirglas

Hvis du er på udkig efter et iøjnefaldende dameur, som skiller sig ud fra mængden, så er dette ur måske noget for dig? Her får du et kvalitetsfyldt dameur i et stilrent design. Dameuret kommer i et klassisk ståldesign og med en glimmer rem, som skaber opmærksomhed på håndleddet. Unikt for denne model er naturligvis dens firkantet design samt de smukke remme, som kan bruges til forskellige anledninger. Herudover får du et ur, som er har en vandtæthed på 3 ATM, hvilket betyder, at uret tåler almindelig håndvask, lettere regnvejr samt tilsvarende vandsprøjt.
Værd at nævne for denne model:
Uret er Swiss Made, hvilket inden for ur-verdenen betyder, at uret er udført i høj kvalitet. Det betyder dermed også, at uret opfylder visse højkvalitetsstandarder i form af schweizisk varemærkelov.
Glasset på dette ur er udført i safirglas, som i hårdhed rangerer lige under diamant. Det betyder derfor også at glasset er utrolig slidstærkt og resistent overfor ridser.
Urets materiale er udført i 316L kirurgisk stål.
Kvaliteten og den schweiziske præcision af Tissot-mærket er synonymt med ekspertise og opfylder kravene fra en connoisseur af fint urmageri. Dermed får du altså her et herreur, der udover sin høje kvalitet, også passer til enhver anledning.

På lager

2.195 kr.

Varenummer (SKU): 11221700195342732 Kategori:

davio

Davio.dk er en online elektronikforhandler, hvor du kan finde elektronik produkter fra alle de største brands.